Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon

Kunstorganisatie | Amsterdam

Webdesign About Art

Concept + Design + Fotografie

DISCOVER THE WORLD OF ART
& FIND YOUR ARTWORK

Het doel van About Art is het makkelijker maken van het kiezen en aankopen van kunst. De gebruiksvriendelijkheid van de website en de webshop had voor ons logischerwijs hoge prioriteit.

 

Om de website en de webshop op de meest optimale manier vorm te kunnen geven, hebben we de customer journey in kaart gebracht en onderverdeeld in de volgende fases; 

 

  1. EXPLORE the world of Art 
  2. DISCOVER your style
  3. FIND your artwork

 

Het begint allemaal bij het inspireren en informeren van de klant. Je neemt ze als het ware mee in de wereld van de kunst. Tijdens dit proces kan de klant overal op de website door middel van het gouden label zijn of haar favoriete kunstwerken verzamelen om zo meer inzicht te krijgen in zijn of haar persoonlijke stijl.

 

Door vervolgens deze werken te laten zien in verschillende interieur stijlen, of gecombineerd met bepaalde meubelstukken, wordt de keuze voor de klant om uiteindelijk over te gaan tot aankoop makkelijker gemaakt.

 

Ben je als klant overgegaan tot aankoop? Dan biedt About Art advies en informatie over het inlijsten van je werk, de bezorging ervan en de juiste ophang hoogte. Daarnaast delen ze ook informatie over de kunstenaar en zijn of haar werkwijze.

 

 

Bekijk hier ons portfolio
previous arrow
next arrow
Slider