Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon

Hotel- Rotterdam

Hotel James - hotel signing

Branding & design

“Enjoy the warm ambiance, the comfortable luxury and the special services of The James”

Het team van Pool of Ideas werkt graag samen met hotels, omdat er zo’n grote verscheidenheid is aan merkuitingen die bijdragen aan een unieke merkbeleving. Bij hotel the James draait alles om comfort, warmte, luxe en het vinden van ontspanning na een drukke dag in de bruisende stad. De combinatie van de stijlvolle inrichting van een design hotel met de hoogste level van gastvrijheid is uniek in het driesterren segment.

 

We hebben een extra bijdrage hierin geleverd door een compleet indoor en outdoor signing pakket te ontwikkelen voor The James. Denk hierbij aan kamer benamingen en nummering, services notes, logo signing, route wijzers en lift signing.

 

Het ontwerp van de hotel signing sluit volledig aan bij de visuele identiteit die we ontwikkelden voor The James. De typografie en het beeldmerk die we kozen voor het logo komt terug in de signing, en de luxe gouden kleur is vertaald in het brass materiaal. En het beeldmerk met de strepen? Dat is een grafische vertaling van de iconische Erasmus brug.

Bekijk hier ons portfolio

Let's get in touch

previous arrow
next arrow
Slider