Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon
 • Branding


  In Room of ideas serveren we graag bijzondere eetmomenten tijdens meetings of events. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig gekozen chefs, cateraars en restaurants. Op basis van jullie wensen en de invulling van de dag stellen wij een menu samen. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

  lees verder
 • Styling


  Make Room for new ideas.
  Uit eigen ervaring maar ook uit vele onderzoeken blijkt hoeveel invloed de omgeving op ons heeft. Het prachtige pand met haar huiselijke karakter, de grote dosis daglicht en het uitzicht op de verborgen stadstuin brengt je direct tot rust en laad je op met nieuwe energie. Samen met onze interieur stylist is Room of ideas volledig ingericht om positiviteit, creativiteit en productiviteit te bevorderen. Voor elke meeting of event creëren wij de ideale setting om zo het beste uit de dag te halen. Indien gewenst kunnen we de ruimte tevens volledig stylen in thema.

  lees verder
 • Hosting


  Bij het boeken van Room of ideas voor een meeting tot 12 personen is onze hosting inbegrepen. We zorgen voor een ontspannen ontvangt met klassieke muziek, serveren we een luxe koffie en thee arrangement. Bij grotere meetings en events zijn onze hosts te boeken om de dag zorgeloos te laten verlopen. Afgestemd op jullie wensen en met aandacht voor detail.

  lees verder
 • Fotografie & Film


  Het prachtige lichtinval, de rustgevende sfeer en de stijlvolle inrichting zorgen in combinatie met de interessante architectuur voor een ideaal decor voor fotografie en film. Room of ideas biedt, naast een locatie voor fotoshoots tevens de mogelijkheid om jullie event door ons op een bijzondere manier in beeld te brengen.

  lees verder
 • Workshops


  Als waardevolle bijdrage aan een meeting bieden we, in samenwerking met Jobtraining, korte high impact workshops met actuele onderwerpen als ‘A Creative mind‘, ontdek hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot nieuwe inzichten en ideeën te komen, A focussed mind’ ontdek hoe je op speelse wijze hoe je jouw tijd en energie kunt managen en zo effectiviteit en werkplezier kunt vergroten of ‘Hello New Year ‘, een creatieve dag met vernieuwende inzichten en ideeën die vertaald worden naar een strategie voor het meest succesvolle jaar tot nu toe. 

  lees verder
 • Facilitators


  Vaak blijkt dat vergaderingen en brainstorm sessies veel effectiever kunnen verlopen. In samenwerking met Jobtraining is het mogelijk om jullie team door een ervaren facilitator in het proces te begeleiden en samen het gewenste doel te bereiken. Met praktijk challenges en creatieve tools worden deelnemers geactiveerd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en direct in praktijk te brengen.

  lees verder
previous arrow
next arrow
Slider