Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon
 • ROOM OF IDEAS


  Een plek voor onze ideeën.  

  Midden in het levendige museumkwartier hebben wij een prachtige plek gevonden waar je direct de drukte van de stad achter je laat en de rust je tegemoet komt. Het stadse pand, dat vroeger een woonhuis is geweest, heeft nog steeds een huiselijke karakter en kenmerkt zich door de grote dosis daglicht en de unieke, verborgen stadstuin aan de achterzijde, die zich tot een van de rijksmonumenten van Amsterdam mag rekenen. Wij wisten het meteen. Dit is de ideale plek om ruimte te kunnen geven aan onze ideeën.  Een inspirerende locatie waar we ons verdiepen in merk en markt, brainstormen over nieuwe campagnes en projecten, vernieuwende creaties ontwikkelen en foto en film shoots organiseren. Het is een plek waar we samen werken om bestaande merken te versterken en nieuwe merken te ontwikkelen. Wij ontvangen jullie graag in Room of ideas.

  Een plek voor jullie ideeën. 

  Room of Ideas is er niet alleen voor ons, maar ook voor jullie.
  Zo is deze inspirerende locatie te boeken voor jullie eigen meeting, bedrijfs meeting, brainstorm sessie, workshop of trainingen, fotoshoot of product lancering. Room of ideas is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht om creativiteit, positiviteit en productiviteit te bevorderen.

  Zijn er specifieke wensen?  We denken graag met jullie mee.
  “Wij willen dat iedereen met een positief gevoel, een dosis energie en een notebook vol nieuwe ideeën Room of ideas  weer uitwandelt”.
  Voor meer informatie of boekingen: www.roomofideas.nl

  Neem contact met ons op
previous arrow
next arrow
Slider