Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon

Kunstorganisatie | Amsterdam

Merkcommunicatie About Art

Discover the world of art
& find your artwork

About Art maakt het makkelijk kunst te kiezen en te kopen. Door meer inzicht te geven in kunst en kunststromingen, maar vooral door kunstwerken aan te bieden uit een indrukwekkende kunstcollectie die echt aanspreken en je te helpen je eigen stijl te vinden, passend in jouw interieur.

 

De visuele identiteit die we creëerden voor About Art is geïnspireerd op de ‘verkocht sticker’ die je vaak terugziet in art galleries. Deze sticker is vertaald naar de gouden stip die je ziet in het logo. De overige stipjes verbeelden de ontdekkingstocht die je als koper doorloopt, op zoek naar het kunstwerk dat het beste bij je past.

Deze visuele identiteit hebben we toegepast op alle vormen van merkcommunicatie. We ontwikkelden een huisstijl pakket met onder andere visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en factuur templates. Maar ook stempels, stickers, compliment cards, certificaten en gift cards.

 

Alle producten en elementen zijn ontworpen met de merk visie als basis; het vergemakkelijken van het proces. Het design is daarom minimalistisch en straalt eenvoud uit; want it’s all about the art! 

 

 

Bekijk hier ons portfolio
previous arrow
next arrow
Slider