Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon

Creatieve studio Amsterdam

Merkadvies

Merkadvies - branding traject - branding brainstorm

Ideeën, inzichten, inspiratie & innovatie. 

Merkadvies 
Tijdens een merk advies sessie maken we een uitgebreide merkanalyse, en geven we waardevolle inzichten, vernieuwende ideeën en concreet advies ter versterking van jullie merk.

 

Branding traject 
Daarnaast kun je bij Pool of Ideas een branding traject volgen. Wat dat inhoudt? We gaan aan de hand van ons branding model in 4 stappen gedurende 4 weken samen een betekenisvol merk ontwikkelen.

 


1. Merk & Marktonderzoek
Aan de hand van ons branding model duiken we in het merk, verdiepen we ons in de doelgroep, brengen de markt in kaart en onderzoeken we relevante vraagstukken.

 

2. Kern & Kansen
We analyseren de resultaten en werken de inzichten van het merk- en marktonderzoek uit om kansen te signaleren en de kern van het merk in kaart te brengen.

 

3. Merkpositionering

Dit vertalen we naar een sterke merkpositie met een onderscheidende merkidentiteit die past bij je bedrijf, die aansluit op de markt(ontwikkelingen) en de gewenste doelgroep(en) aanspreekt.

 

4. Merkidentiteit
We geven je merk een naam, een karakter en een missie. We geven het een gezicht met een eigentijds karakter, een herkenbare look & feel en een merkboodschap die je doelgroep raakt.

 

Branding brainstorm 
Start je een nieuw project, lanceer je een nieuw product of ben je op zoek naar kansen om in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen?
Creativiteit is essentieel in een continue veranderende tijd waarin we constant worden uitgedaagd om te blijven vernieuwen. Daarom organiseren wij brainstorm sessies waar bij we samen vernieuwende ideeën generen voor je merk, concept of campagne. 

 

Francis Pool  //
merkstrateeg  – art director  – creatief ondernemer

Als merkstrateeg, art director en oprichtster van twee succesvolle bedrijven is zij niet alleen een waardevolle sparring partner, maar weet ze als geen ander hoe je kansen en ideeën om kan zetten naar concrete plannen die leiden tot een betekenisvol merk, vernieuwend concept of impactvolle campagne.

De advies & brainstorm sessies worden geleid door Francis waar ze bij specifieke vraagstukken samenwerkt met creatieven uit de Pool of Creatives.


Voor wie
We adviseren ondernemers, teams, afdelingen of werknemers die hun merk willen vernieuwen of versterken. Een merkadvies, branding traject of brainstorm sessie kan dus in de vorm van individuele gesprekken of als groepssessie met een team of afdeling plaats vinden.

 

Locatie
Alle trajecten vinden plaats op een van onze twee inspirerende Room of Ideas locaties, waar het creatieve brein wordt gestimuleerd en alle zintuigen worden geprikkeld.

 

 

Bekijk hier ons portfolio

Get in touch

previous arrow
next arrow
Slider