Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@poolofideas.nl
header image
big icon

Betekenisvolle, interactieve merk events

Merk event

Room of Ideas - Amsterdam

Betekenisvolle merk events die ervoor zorgen dat je op een unieke manier in contact komt met je doelgroep

Wij creëren betekenisvolle, interactieve merk events die ervoor zorgen dat je op een unieke manier in contact komt met je doelgroep. Vanuit een sterk concept en met veel oog voor detail werken we samen aan een creatieve en authentieke vertaling van jullie ideeën.

 

We helpen je bij het creatieve proces, het opstellen van een dag programma, de communicatie en branding van je event. We creëren de merkcommunicatie rondom het event en ontwerpen zowel digitale uitingen als drukwerk ter promotie of ondersteuning van de dag.

 

Wij geloven in de kracht van interactie met je klant; het maken van écht contact. Of het gaat om een product lancering, een bijzondere sale of pop-up store; wij helpen je bij het opzetten van een memorabel en waardevol event.

 

Naast onze pool van creatives hebben we een aantal mooie samenwerkingen met partners op het gebied van food & drinks, training en coaching, waarmee we waarde kunnen toevoegen aan je merk event.

 

En ben je op zoek naar een mooie locatie? Onze Room of Ideas biedt twee prachtige locaties op unieke plekken in Amsterdam, waar het rustgevende interieur en de creatieve omgeving het perfecte decor vormen voor elk event.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem ons mee in jullie wensen en ideeën, dan we vertellen graag wat wij hierin kunnen betekenen.

Bekijk hier ons portfolio

Get in touch

previous arrow
next arrow
Slider